Kā uzsākt ugunskuru?

Kokogles un kokogļu briketes:

Stingri starteri: Atkarībā no grila lieluma uz neliela kokogļu vai kokogļu brikešu slāņa ielieciet vienu vai vairākus degļus. Ļaujiet ugunsdzēšamajām ierīcēm degt 1-2 minūtes, pirms uzmanīgi pievienojat vairāk kokogles vai kokogļu briketes. Esiet uzmanīgs, lai nenodzēstu iekuršanu.

Izmantojot šķidros ugunsgrēka starterus, rīkojieties šādi: Vienmērīgi izklājiet šķidrumu pa kokogļu vai kokogļu briketēm.

Pirms degšķidruma aizdedzināšanas atstājiet 1-2 minūtes lai iesūcas. Malkas: Pirmkārt, pilnībā atveriet kamīna gaisa padevi. Novietojiet malku kamīna centrā. Atkarībā no koksnes daudzuma virs tā uzlieciet dažus gabalus akmeņogļu vai ogļu degļus. Piedāvājot īpašus organiskos kamīna šķiltavas, kas izgatavotas no koka skaidām un vaska, koka degļi ir paredzēts arī cilvēkiem, kuriem rūp apkārtējā vide. Šķiltavas vislabāk var iedegt ar garu sērkociņu vai ar garāku šķiltavu. Kad ugunsd deglis ir pilnībā iedegtas, pievienojiet vēl malku. Esiet uzmanīgs, lai nenodzēstu iekuršanu. Pēc malkas pareizas iededzināšanas, tiklīdz tā sāk nedaudz mirdzēt, varat pievienot mazus koka gabalus un pakāpeniski palielināt apaļkoku malkas izmēru. Starp citu, mēs ļoti iesakām nelietot avīzi kā iededzi.